+302741073211 +306944421183 Ερμού 22 - Κόρινθος info@gnanos.gr
Η ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΜΑΣ
 
 
 
 
 
ΝΑΝΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ
Οικοδομικές Κατασκευές | Κόρινθος
 
 

Η πολύχρονη εμπειρία μας εγγυάται πως σε κάθε κατασκευαστική φάση δίνεται προσοχή στη λεπτομέρεια. Τα έργα μας αντανακλούν τις ανάγκες του κάθε πελάτη, με κατασκευές που αντέχουν στο χρόνο.

 

Η εταιρία "Οικοδομικές Κατασκευές Γιώργος Νάνος" με έδρα την Κόρινθο, αντιπροσωπεύει μια δυναμικά αναπτυσσόμενη τρίτης γενιάς οικογενειακή επιχείρηση που έχει διακριθεί στον χώρο της οικοδομής και των τεχνικών έργων. Η εταιρία μας έχει μια συνεχή παρουσία στον κλάδο για δεκαετίες και έχει καθιερωθεί ως ένα αξιόπιστο όνομα στον χώρο της οικοδομής.

   

Κύρια ειδίκευσή μας είναι η κατασκευή και ανακαίνιση ιδιωτικών κατοικιών και επαγγελματικών κτιρίων. Προσφέρουμε ένα ευρύ φάσμα υπηρεσιών που προσαρμόζονται στις ακριβείς ανάγκες και τον προϋπολογισμό κάθε πελάτη, χωρίς ποτέ να θέτουμε σε δεύτερη μοίρα την ποιότητα των έργων μας

  
 
 
 
  
 
 
 
 
 
 
 
 
Ποιότητα & Εμπιστοσύνη
 

Οι πελάτες μας έχουν τη δυνατότητα να επιλέξουν ανάμεσα σε δύο κύριους τρόπους συνεργασίας μαζί μας. Κάποιοι επιλέγουν να μας εμπιστευθούν τη διαχείριση και αποπεράτωση του έργου εξ ολοκλήρου, εμπιστεύοντας μας τον όλοκληρο φόρτο της εργασίας. Άλλοι, αντίθετα, προτιμούν να απευθυνθούν σε εμάς για την κατασκευή επί μέρους φάσεων του έργου τους, ανάλογα με τις ανάγκες τους.

  

Στηριζόμαστε στα εξειδικευμένα συνεργεία και τις σχέσεις μας με επαγγελματίες του χώρου, όπως αρχιτέκτονες, πολιτικούς μηχανικούς, διακοσμητές και άλλους ειδικούς, που έχουν συνεργαστεί μαζί μας για πολλά χρόνια. Αυτή η στενή συνεργασία μας επιτρέπει να προσφέρουμε τον καλύτερο συνδυασμό γνώσης, εμπειρίας και εξειδίκευσης στον τομέα της οικοδομής.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ
 
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ